Vedlikeholde Smykkene Dine

Vedlikeholde Smykkene Dine

Du kan være på utkikk etter et smykke til deg selv, din mor, forlovede eller beste venn. Du kan også finne glede i et håndlaget stykke laget av den spesielle personen. Uten tvil verdsetter du og ønsker å ta vare på det du har. Denne artikkelen vil gi noen tips og triks for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av det.

Hvis du ser en ring som hevder å være diamant og har en sølvfarget innstilling, vær veldig forsiktig. Diamanter er bare profesjonelt sett i hvitt gull, gult gull eller platina. Svært sjelden og for det meste aldri vil du se en diamantring satt i sterlingsølv. Det er noen få sjeldne tilfeller med noen få diamanterfliser av lav grad satt i sølv, men vanligvis vil dette ikke skje. Hvis du ser en smykkebutikk med denne praksisen, selger de vanligvis zirkonia og hevder dem som diamanter.

Hvis du har en ring som er for stor, trenger du ikke å betale for å få den endret. Du kan få en ringvakt. En ringbeskyttelse er et lite plastrør med spalte. Trykk ringen inn i spalten, og plasten vil gjøre at ringen passer strammere. Du kan også være i stand til å kjøpe en multipakning av forskjellige størrelser og former.

Når du velger å kjøpe et smykke i gave, gjør det fra en butikk som lar deg gjøre retur! Du vet aldri når noen bare ikke vil like det du velger, og det er mye lettere å ta dem med deg når du returnerer stykket for å plukke ut noe de liker.

Spør selgeren hvordan de anbefaler at du rengjør de nye kjøpene. Ulike edelstener krever forskjellige pleieprosesser. Selgeren din er sannsynligvis den beste personen til å fortelle deg gode pleiemetoder for ditt individuelle stykke. Å kjenne til disse metodene kan øke levetiden til smykkedelene dine og holde dem ser nye ut mye lenger.

Hold deg til ett utmerket smykke per antrekk, og velg enklere stykker for resten. Hvis du har på deg lange, skulderbeite øreringer, for eksempel, hold halskjedet enkelt. Dette gir øynene et sted å hvile, og holder ensemblet ditt ikke så opptatt.

Når du kjøper et smykke, er det viktig å ta i betraktning returpolitikken til butikken. Ved å se på returretningslinjene til butikken, kan du være mer sikker på kvaliteten på varen du kjøper hvis du ikke er fornøyd etter kjøpet.

Selv om det er lett å peke fingrene mot metallene i smykkene dine som forårsaker hudirritasjon, kan det være så enkelt som smykket trenger en god rengjøring. Siden bakterier og smuss kan bygge seg opp på smykkene dine og forårsake irritasjon, anbefales varmt vann og skånsom såpevask for å kvitte deg med irriterende stoffer og forhåpentligvis også den dårlige reaksjonen.

OK, nå er du i virksomhet! Enten du er ute etter et smykke eller finner glede i noe håndlaget, ta vare på det slik at det varer. Bruk tipsene og triksene i artikkelen ovenfor for å hjelpe deg med å nyte valgene dine i lang tid!