Tips Og Triks Som Gir Deg De Beste Smykkene

Tips Og Triks Som Gir Deg De Beste Smykkene


Noen bruker smykker for et moteuttalelse, mens andre bruker det for sentimental verdi, men alle som eier smykker, verdsetter det på sin egen måte. Forsikre deg om at du alltid tar vare på smykkene dine. Bruk tipsene i artikkelen nedenfor for å fylle ut hvordan du kjøper, selger, rengjør og beskytter smykkene dine.

Sørg for å få størrelsen på riktig størrelse slik at de passer til deg eller noen du gir ringen til. Enten gå til en profesjonell eller bruk strengstrikset. Du vil ikke spille gjetningsspill og ende opp med å måtte returnere det flere ganger for å få det riktig. Ringen skal føles tettsittende, men ikke for stram eller to løs. Ta også hensyn til den daglige vannvektssvingningen hvis du måler en finger selv.

Hvis du skal kjøpe øreringer til en kvinne, kan du også få et matchende halskjede. Hvis du vil kjøpe et halskjede, kan du også ta et armbånd. Et matchet sett med smykker er dobbelt glede for hvem du enn kjøper det, noe som gjør det å velge det perfekte elementet dobbelt så morsomt for deg!

Når du velger et antrekk til jobben, bør du tenke på hvilke smykker som kan passe eller ikke. Tilbehør kan få et antrekk til å se mer ferdig ut, men noen ting er kanskje ikke passende for arbeidsstedet ditt. Kontroller at alt du har på deg passer til arbeidsklærne.

Et morsomt håndverk for bryllupet ditt er å lage dine egne smykker. Det er veldig enkelt, og det gir deg muligheten til å tilpasse varene akkurat slik du ønsker. Til bryllupet mitt brukte jeg forskjellige nyanser av lilla perler og Swarovski-krystaller for å lage alle smykkene mine og datteren min også. Det var fantastisk OG rimelig!

Bruk et egg til å antikke smykker i sterlingsølv . Bare kok egget, hakk det opp og legg det i en pose med sølvstykket ditt. Om noen timer vil smykkene dine skifte farger, og så kan du pusse dem til et vakkert antikk utseende. Dette er en effektiv metode fordi egg inneholder svovel, og svovel forårsaker reaksjonen når det blandes med sterlingsølv.

Hvis du har et smykke som har et lås som er ødelagt, er det ingen grunn til å kaste det fordi du kan få det løst. Du kan ta den med til en smykkebutikk og få den reparert. Du må ringe smykkebutikken inn slik at du kan være sikker på at de vil fikse smykker uavhengig av hvor de ble kjøpt.

Få alt skriftlig. Hvis selgeren forteller deg at perlen har en garanti, eller at den er i salg for en bestemt pris neste uke, vil du ha en oversikt over det. Å holde en detaljert skriftlig oversikt over hvilken informasjon som blir gitt mellom deg og selgeren, kan hjelpe deg å være på toppen av eventuelle avvik som kan vises senere.

Smykker kan være uvurderlige for deg av en rekke forskjellige årsaker, og ingen av dem kan ha noe å gjøre med den faktiske pengeverdien. Det er viktig at du vet hvordan du skal håndtere smykker. Vær oppmerksom på det du har lært ovenfor, og arbeid med å bruke disse smykkespesifikke tipsene.