Grunnleggende Smykker Tips For Folk Som Setter Pris På Fine Ting

Grunnleggende Smykker Tips For Folk Som Setter Pris På Fine Ting


Velge smykker kan virke som en skremmende oppgave hvis du ikke er sikker på hvor du skal begynne. Å kjenne noens fødselsstein eller favorittmetall (for eksempel gull, hvitt gull eller sølv) kan hjelpe deg enormt, når du plukker ut smykker. Les tipsene i denne artikkelen for å få ideer til hvilke armbånd, ringer eller halskjeder, som passer best.

Ikke forsøk å skinne sølv eller gull smykker med tannkrem. Det er rett og slett et feil hjemmemiddel som mange prøver å passere som faktum at det fungerer. Kjemikaliene i tannkrem vil erodere smykker forårsaker edelstener å permanent miste sin glans. For bare noen få dollar kan du kjøpe en skikkelig polering klut og smykker skinnende væske.

Hvis du kjøper et element av smykker for din kone, plukke noe som sier kjærlighet. Det er så mange stykker av smykker som har en historie bak dem, som en uendelig band eller klemmer og kysser anheng. Elementer som kalles «alltid», vanligvis med diamanter, vil vise henne at du vil tilbringe resten av livet med henne. vakker!

Når du lærer en ny smykke-Making teknikk, bruk billigere materialer. For eksempel, hvis du lærer wire teknikker, plukke opp noen aluminium eller kobber wire fra en lokal håndverket butikken, i stedet for å bruke Sterling sølv wire. Dette vil hjelpe deg å få verdifull praksis du trenger for å mestre teknikken, mens sparing lommeboken. Hvis du rotet opp på topp kvalitet materialer, kan de bli ubrukelig.

Lær hvordan å løse en knyttes halssmykke, selv en med delikate løkker. Før du gir opp på en tangenter knyttes masse edelt metall, kilde noen plast brytes. Plasser kjede på wrap og sette baby olje eller mineralolje på den. Ved hjelp av sy nåler, bør du være i stand til å skille knuten. Rengjør med varmt såpevann og tørk forsiktig av.

Ser på smykker du ønsker å kjøpe, bestemme hvor unikt du vil at det skal være. Hvis du har problemer med å finne et stykke som snakker til deg, prøv håndlaget. Håndlagde smykker er tilgjengelig i enhver form for stil og alternativer. Folk som vanligvis sliter med å finne noe de liker, vil elske det unike ved håndlagde juveler.

Hvis du vurderer å kjøpe smykker til en elsket, bør du først avgjøre om de foretrekker sølv, gull eller platina. Omtrent alle har preferanser når det gjelder smykkene sine, og hvis du får dem gull når de virkelig liker sølv, kan de aldri bruke det. Det betyr at du vil ha kastet bort mye penger på en gave som de ikke liker.

Pass på at du oppbevarer perle smykker i pustende poser, vekk fra andre smykker som kan skrape perle smykker. Perler kan lett bli feil, så det er viktig at du holder det borte fra smykker som kan skrape overflaten. Du bør aldri ha perlene dine i en zip-lock bag.

Å huske på anledningen når du velger smykker, kan hjelpe deg med å avgjøre hva som passer, og hva mottakeren ønsker mest. Å kjenne fødselssteinene for hver måned og budsjettet du har vil også gjøre det enklere å velge. Husk tipsene i denne artikkelen hvis du ønsker å gi smykker som en gave.

http://bunadsolv-norge.com